Wie is LR?
In 1985 werd LR opgericht in het Westfaalse Ahlen. Met het intreden op de markt in Oostenrijk en Nederland zes jaar later, zette LR de wissels op het internationale succes. Vandaag is LR in 33 landen vertegenwoordigd en behoren met 1000 medewerkers en 300.000 zelfstandige verkoopspartners tot de toonaangevende directe verkoopondernemingen in Europa.
Meer info: www.lrworld.com

Enkele informatieve filmpjes: youtube


LR-gamma
De firma is werkzaam in de wellness-sector en boekt grote successen met parfums van talrijke wereldsterren zoals Bruce Willis, Michael Schumacher, Boris Becker, Heidi klum, …
Daarnaast biedt het een gans gamma aan schoonheidsproducten met aloë vera, make-up, voedingssupplementen, juwelen, ...

De LR kwaliteitseis is voorbeeldig. LR werkt alleen samen met erkende grondstoffenleveranciers en onderwerpt het hele assortiment permanent aan interne en externe kwaliteitscontroles. Deze moeite leidt er onder andere toe dat Lr o.a. het freseniuslabel, dermatest en label van IASC
heeft.

Net zo belangrijk als de succeszuil kwaliteit zijn de productinnovaties door het ontwikkelingsteam in samenwerking met een team van professoren.

 

Claudia LR-consulente

Sinds 2010 ben ik reeds LR-consulente in hart en nieren. Ik ben gestart omdat ik de producten zelf gebruikte en daar heel tevreden over was. Ook nu nog blijf ik zoveel als mogelijk bij de producten van LR in mijn pedicurepraktijk. Het gebruiken van de Aloë vera drink heeft mijn leven een boost gegeven en richting. Meer info om zelf consulente te worden kan altijd via een vrijblijvend gesprek bij mij thuis of op een andere locatie. 

Zin in een leuke avond met vrienden? Dan zit je bij LR aan het goede adres. De gastvrouw krijgt naast een mooie beloning om haar vrienden uit te nodigen, ook nog eens 10% op de totale omzet van de avond in een waardebon voor LR-producten.

Contacteer mij gerust voor meer info!