Soapbar

Deze soapbar omvat gecomprimeerde kokosolie en is een aanrader voor het ganse gezin.

Kokosolie heeft een gunstig effect op elke huid. Door haar krachtige antioxidanten vervaagt deze olie ouderdomsvlekken. Kokosolie zorgt ervoor dat je scheermes soepel over je huid glijdt en tegelijkertijd je huid verzorgt en zacht maakt.

Kokosolie is werkelijk waar een heel mooi product. Iedere gezonde blogger die een beetje op de hoogte is schrijft over de vele toepassingen van kokosolie, zowel inwendig als uitwendig. En zelfs in het huishouden kun je het gebruiken om bijvoorbeeld je houten snijplank ‘gezond’ mee te houden omdat kokosolie antibacterieel is.

De soapbar is parabeen- en sulfaatvrij, heeft een gebalanceerde Ph-waarde, palmvrij, hypo-allergeen en niet getest op dieren.  Het is bijzonder gunstig is om de huid in zijn natuurlijk Habitat te laten herstellen en zo het best bestand is tegen indringers zoals bacteriën, virussen en schimmels.

Bij het uittesten van de zeep bleek er ook een gunstige werking te zijn op kalknagels weliswaar naast verzorging door een voetverzorgster. 

Ik gebruik het dagdagelijks en voor mijn huid is het de ideale verzorging. Ik heb dan ook geen last meer van mijn geïrriteerde huid. 

WAT IS DAT?
ORGANO™ zet zich in voor het creëren van hoogwaardige producten voor uw welzijn. Van Gourmet Koffie tot Thee met Ganoderma tot ongelooflijke smoothies en supplementen, van de beU-lijn voor uw lichaam tot de Essentials om zo goed mogelijk aan al uw behoeften te voldoen. Wij geven energie aan uw leven zodat u het ten volle kunt beleven. Ook geschikt voor gymtassen en reizen. Kan in de handbagage zonder te lekken!
Voed uw lichaam, voed uw huid, voed uw leven met ORGANO™.

De nieuwe Essentials zeep maakt gebruik van het geschenk van de natuur om uw huid te helpen voeden.
Met de hoogwaardige ORGANO™-zeep voelt u zich glad, fris en schoon. Crème-achtig en hydraterend, het is bedoeld voor het reinigen van de handen, het gezicht en het lichaam.

ORGANO™ Essentials is een koud bewerkte zeep. Dit is een behoorlijk tijdrovend proces dat een meer geleidelijke verzeping mogelijk maakt. Het kan 4-6 weken duren voordat de zeep het proces heeft voltooid. Het gebrek aan warmte houdt de etherische oliën intact. Het vergt geduld, maar we denken dat het de moeite waard is! Koude bewerkte zeep heeft het voordeel van een geleidelijke, meer natuurlijke chemische reactie, wat resulteert in een meer voedende, huidvriendelijke zeep.

 

WAT DOET HET?
De huid is een van de belangrijkste onderdelen van uw lichaam en verdient goed onderhoud.
ORGANO™ Essentials Soap reinigt, hydrateert en helpt uw uiterlijk te verbeteren.
De zeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevordert de revitalisering van de huid om u te helpen er beter uit te zien en u beter te voelen.
ORGANO™ Essentials Soap heeft een hydraterende en verzachtende werking die uw huid elasticiteit en kleur geeft en is geschikt voor diegenen die dagelijks actie willen ondernemen, met kleine en snelle gebaren maar op een intensieve en volledige manier, niet alleen op het gebied van reiniging maar ook op het gebied van huidveroudering.

GEBRUIKERSINSTRUCTIES
We weten allemaal hoe belangrijk het is om je handen meerdere keren per dag te wassen. Ziektekiemen die met het blote oog niet zichtbaar zijn, gaan via eenvoudig contact voortdurend naar de huid en blijven daar totdat we ze verwijderen.
Onder de micro-organismen die zich op onze huid verstoppen en vermenigvuldigen, zijn er enkele ziekteverwekkers die verantwoordelijk zijn voor een groot aantal ziekten. Ons immuunsysteem is bereid om met deze micro-organismen om te gaan, maar soms is het goed om ze een handje te helpen door ze te wassen.
Zorgvuldig wassen, uitgevoerd op de juiste manier en met een geschikt product, is
voldoende om de meeste van deze ongewenste gasten te elimineren.

2 Interessante artikels over wassen met zeep. Let wel: Organo zeep is geen doordeweekse zeep (zie uitleg hierboven).

1. 10 tips voor een goede voetverzorging

2. Is jezelf wassen met zeep nu ook al ongezond