Mijn verhaal van organo: 

Anno november 2018 leer ik ganoderma kennen. Ik nam op dat moment al tal van voedingssupplementen om mijn immuniteit op te krikken want verkoudheden waren een belangrijk probleem in mijn voorbereidingen voor sportwedstrijden. Vanaf dat er iemand met een snotneus passeerde had ik die ook en aangezien ik in het ziekenhuis werk komt je wel al eens iemand tegen met een verkoudheid! Daarnaast kon ik geen koffie drinken omdat ik daar enorm zenuwachtig van wordt met hartkloppingen en al bij te sterke koffie. Het feit dat ik koffie kon drinken heeft me dan uiteindelijk over de streep getrokken om het eens te proberen. 

Enkele maanden later merkten mijn mede sportdames reeds het verschil op nl. ik was enorm veel verbeterd op korte termijn. Kort nadien ben ik dan ook met de shake gestart om op mijn gewicht te blijven wat belangrijk is in het kader van een marathon. Zo heb ik dan ook voor de 1ste keer een marathon gelopen in een tijd van 3u 37 min wat heel goed is maar vooral na die prachtprestatie had ik ook weinig last. Mijn recuperatie was namelijk ook heel goed geworden. Daarnaast ben ik nog zelden verkouden ook. Ook andere zaken begon ik te merken pas na enige tijd. Zo is mijn tandvlees die vroeger constant ontstoken was nu genormaliseerd. Ik heb nog weinig bloedende tanden. Daarnaast is mijn astma enorm veel verbeterd tot zelfs een niveau dat ik nu in de zomer niet meer hoef te puffen. Dat was wel door de Mycelium pillekes. Naar gelang je problemen dien je wel te zorgen dat je een bepaalde hoeveelheid binnen hebt, wat logisch is. 

Vandaag kan ik het zeker niet meer lossen. Ik ben zo tevreden dat ik dat gestart ben. Ook ben ik overtuigd dat zonder de ganodderma mijn huidige prestaties mogelijk waren. Ook in het gewone leven biedt het heel wat voordelen zeker naar de toekomst toe om zo kwalitatief ouder te worden. Ik zou dan ook graag de oudste veldloopster van België willen zijn en dan moet ik nog zeker 30jaar kunnen meedraaien. Anno 2020 stond ik naar aanleiding van het feit dat ik sportvrouw van het jaar van Koekelare ben geworden met een interview in de krant:

Artikel in Blits: 

 

Andere verhalen:

Jackie Jackson: filmpje waarin ze uitlegt hoeveel gewicht ze verloren is door de shakes te gebruiken. Niet alleen haar maar ook haar familie.

Nederlandse website waar klanten vertellen wat reishi voor hen betekende: https://reishi-paddenstoel.nl/index.php/info/reacties