LR health - basis

Basis voedingssupplementen of supplementen die we dagdagelijks nodig hebben naast een gezonde voeding en voldoende beweging (zie bewegings- en voedingsdriehoek): 

- Aloë vera drinks;

- cell essence;

- voedingsstopcomplex: omega 3, pro balance en vita activ

Meer info over de producten vindt u hieronder of klik verder op de webshop.

Aloë vera drinks:

20-jaar aloë vera film:

https://youtu.be/wKWXSEyqv7w 

Aloë vera is al van oudsher gekend van bij de Aztekens. Ook de huidige wetenschap is reeds ten volle overtuigd van de kwaliteiten van deze plant. Vooral in de huidzorg staat ze op nummer 1 maar als ondersteuning van je lichaam heeft ze zeker ook haar kwaliteiten. LR heeft reeds al meer dan 17 jaar expertise op het gebied van aloë vera en haar producten bestaan dan ook uit zuivere aloë-verabladgel. 

Het drinken van aloë vera gel kan maag- en darmklachten verminderen. Het heeft een antibacteriële- en antischimmel werking. De gel wordt goed opgenomen via de slijmvliezen waardoor het snel resultaat biedt.

De aloë vera van LR is gekenmerkt door hun hoogwaardige kwaliteit. Deze worden gefabriceerd op hun eigen plantage zodoende is er controle van begin tot einde op de kwaliteit. Deze kwaliteit wordt bovendien streng gecontroleerd door onafhankelijke instanties zoals het instituut fresenius, aloë vera council en dermatest. Daarnaast zijn alle producten ook voorzien van het FSC label. De FSC is een non-profit organisatie die zich inzet voor duurzame bosbouw wereldwijd. 

De Aloë vera drinks bestaan in 5 verschillende smaken en toepassingen:

1. Aloë vera met honing: dit is het basisrecept van de azteken. Het biedt belangrijke actieve bestanddelen en ondersteunt het opnemen van voedingsstoffen. Daarnaast ook ondersteuning van lichaamseigen processen en het immuunsysteem.

2. Aloë vera met intense sivera: drievuldige kracht voor meer vitaliteit. Het ondersteunt de normale functie van de bloedvaten, levert vitamine C en ondersteunt de ijzerabsorptie. Daarnaast biedt het ook bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

3. Aloë vera immune plus (combinatie met gember, citroen en zoete honing): de drievoudige plus voor jouw immuunsysteem. Bestaande immuuncellen worden versterkt en het immuunsysteem wordt geactiveerd

4.Aloë vera active freedom: de 3-voudige kick voor het bewegingsapparaat. De normale kraakbeenfunctie wordt ondersteund alsook de botfunctie en het ondersteunt ook de energiestofwisseling en vermindert vermoeidheid.

5. Aloë vera met perzik: de specialist voor jouw lichaamsbewustzijn. Het is een suikervrije versie, perfect voor je figuur maar ook voor diabetespatiënten. Het ondersteunt daarnaast de energiestofwisseling en het metabolisme wordt bevorderd. 

Artikel over dergelijke gels van de inspecteur (radio 2): lees hier

Lees hier de 12 voordelen van Aloë vera drinks

Cell essence: gezondheid begint met de juiste voedingsstoffen! Met de Cell Essence-producten bescherm je je cellen de klok rond.

De cel is de bouwsteen van het leven. Ons lichaam bestaat uit miljarden cellen. Ze zijn de basis voor onze gezondheid, prestaties en welzijn. Het leveren van de juiste voedingsstoffen aan onze cellen is daarom bijzonder belangrijk. Het is tenslotte uw lichaam. Uw gezondheid. Bescherm hen cel voor cel.

Er zijn 3 producten in dit gamma:

- Cell essence food: de basis voor uw gezondheid;

- Cell essence energy: ondersteunt uw celenergie:

- Cell essence regeneration: ondersteunt uw celvernieuwing.

Vandaag worden onze cellen in het bijzonder uitgedaagd: stress, ongezonde voeding, onvoldoende beweging, milieufactoren. Cell essence ondersteunt uw cellen. Een gezonde voeding en voldoende beweging blijft echter essentieel om voldoende effect te hebben.