Gezonde koffie, thee en chocomelk van ORGANO

Zodra de gesteelde lakzwammen zijn verwerkt, wordt het poeder toegevoegd aan de ORGANO™-familie van producten, waaronder onze dranken zoals Gourmet Black Coffee, Gourmet Café Latte, Gourmet Café Mocha en Organic Green Tea.
De lakzwam is ook een belangrijk ingrediënt voor onze productlijn persoonlijke verzorging, waarin het wordt gebruikt in OG Smile-tandpasta en de zeep G3 Premium.
En natuurlijk kan het in zijn puurste vorm worden gevonden in onze lijn nutraceutical-producten, ingekapseld in een plantaardige capsule in de supplementen Ganoderma lucidum, Ganoderma lucidum Mycelium en Ganoderma Spore Powder.

ORGANO™ is het enige Noord-Amerikaanse netwerkmarketingbedrijf dat samenwerkt met de grootste gecertificeerde biologische Ganoderma-plantages in de wereld. Zo brengt het deze ’schat van het leven’ naar de westerse wereld.
ORGANO™ en zijn partners vierden in 2009 de oprichting van hun baanbrekende industriële park met ganokruid ter waarde van $ 240 miljoen dollar – wereldwijd het grootste in zijn soort.

 

Koffie:

- Gourmet king of coffee:

- Gourmet black coffee:

- Gourmet cafe latte:

- Gourmet cafe mocha:

- espresso cups 3 soorten:

 

Thee:

- Green tea:

- Red tea:

- Black tea:

- Black ice tea

 

Chocomelk:

 

Capsules:

- Ganoderma puur:

- Ganoderma zwamvlok:

- Ganoderma kiempoeder: