groene thee

Deze smaakvolle thee combineert de beste organische groene thee bladeren vol met flavonoïden en onze vermaarde organische Ganoderma lucidum paddenstoel, voor een echt verkwikkende kop thee.

* NOP biologisch gecertificeerd door ECOCERT, S.A ** Consumptie van 1 kopje (250 ml) van groene thee verhoogt de anti-oxidanten capaciteit in het bloed.

Combinaties met de groene thee zijn er volop mogelijk: 

1/ heerlijke en verfrissende ijsthee: Dit is een heel eenvoudig recept maar kan ook als warme drank geserveerd worden (zonder ijsblokjes dan). Dit recept voor ijsthee is zowel verfrissend als heerlijk en je zult terugkomen voor meer. Het is ook geweldig voor zomerfeesten en bijeenkomsten. Wat te doen: Neem 3 zakjes ganoderma groene thee, 3 kopjes warm water (mag zeker 1l zijn), 1 citroen in schijfjes, ijsblokjes en indien gewenst honing. Doe de theezakjes in een grote, hittebestendige kan. Giet warm water over de theezakjes en laat het afkoelen. Hoe langer de zakjes kunnen intrekken hoe meer smaak je thee krijgt. Je kan gerust dit een nachtje in de frigo laten staan. De citroenschijfjes mogen er ook al in. Werk je ijsthee af door ijsblokjes aan toe te voegen en indien gewenst honing.

2/ De groene thee kan ook gecombineerd worden met heel wat soorten munt. Persoonlijk vind ik de lekkerste combinatie met pepermunt maar groene munt, marrokaanse munt, peermunt is ook mogelijk. 

3/ Een superlekkere combinatie is ook met cassisbessen. Ook hier laten we de thee goed intrekken en gaan we de bessen bij het warme water aan toevoegen.