Organo

Ganoderma Lucidum Reishi

Een gezonde opkikker? Een gezond bakje troost?

Bestaat dat?

Koffie is na water het meest gedronken drankje ter wereld. En ook thee wordt tegenwoordig veel gedronken. Vrijwel iedereen drinkt koffie – iedere dag – zonder bij na te denken. En kent mensen, die koffie drinken. Het is een gewoonte, waar we nooit bij stil staan. We doen het gewoon. Het is onze ‘opkikker’ in de ochtend, het is ons ‘bakkie troost’, het is onze ‘after dinner’  in de avond en tussendoor zijn er nog vele momenten te bedenken, dat koffie er gewoon bij hoort. We gaan even op de koffie, bieden het onze visite aan en praten met elkaar onder het genot van een kop koffie.

Nu valt over gewone koffie wel wat te zeggen. Het is lekker, maar iedereen weet, dat er ook wat nadelen zijn. 

  • Koffie werkt verzurend voor het lichaam en verstoort dus de zuur-base balans, waardoor allerlei ongemakken en ziektes kunnen ontstaan. 
  • De cafeïne veroorzaakt bij veel mensen slaapproblemen, omdat de aanmaak van melatonine geremd wordt. Dus is het zaak niet te veel gewone koffie te drinken en zeker niet voor het slapen gaan.
  • Ook de stimulerende werking van de cafeïne kan het lichaam en de geest verstoren. Er wordt adrenaline aangemaakt, hetgeen kan leiden tot stress-gerelateerde problemen.
  • De bloedsuikerspiegel kan ontregeld raken, waardoor de pancreas en bijnieren overbelast raken, hetgeen kan leiden tot grote vermoeidheid en burn-out.
  • Koffie kan verslavend werken en daar horen afkickverschijnselen bij als concentratieproblemen, hoofdpijn e.d.
  • Ook hebben veel mensen last van brandend maagzuur als ze regelmatig koffie drinken. 

Gezond leven = meer kwaliteit van het leven!

Meer kwaliteit daar streven we allen naar. Ik lees/hoor heel vaak dat mensen zich moe, suf, niet goed in hun vel voelen. Daarnaast zijn er heel veel mensen die problemen hebben met allergieën, darmproblemen, gewrichtsklachten, ...

Misschien is er wel een oplossing in de maak voor al deze mensen: probeer 1 maand koffie, thee of chocomelk met de kracht van reishi en zie wat deze gezonde koffie allemaal kan doen in je lichaam.

Meer info over wat reishi is vind je hier. De beste methode is en blijft het eens te proberen. Dus contacteer me om uw proefpakket te komen halen en voel wat het allemaal voor jou kan betekenen!! Misschien wel een hele nieuwe wending in je leven zoals velen die deze koffie aanbidden...