Sinds 2011 volg ik een opleiding bij CVO
Ik ben gestart met make-up, daarna manicure en pedicure (gediplomeerd voetverzorging of het het vroegere 'medische pedicure') en momenteel heb ik een extra opleiding voor voetreflexoloog achter de rug. Een opleiding ‘tenen lezen’, aromatherapie en grime staat op mijn verlanglijstje maar vooral voetverzorging blijft mijn passie.

 

Bij de voetverzorging hoort standaard een massage en hiervoor vraag ik 16 euro. Wilt u de handen en/of voeten extra verwennen dan kan dat via een parraffinebad voor 10 euro extra. Om extra de nagels te lakken 5 euro. Als gespecialiseerde voetverzorger komt men ook in aanmerking voor terugbetaling. Meer info vindt u hieromtrent op volgende pagina. 

 

Daarnaast kunt u ook de voetjes laten verwennen met een aloë vera wellness. Dit omvat voetbad, scrub, massage en parraffinebad samen voor de prijs van 30 Euro. Ontspan in een rustige sfeer en geniet van deze wellness voor de voeten! Dit is ook een leuk idee om als geschenk aan iemand te geven.

 

Sinds 2018 is er ook mogelijkheid om een voetreflexologietherapie of reflexzonetherapie te volgen. Voor info omtrent een dergelijke therapie kunt hier terecht. Voor een sessie voetreflexologie betaal je 30 euro.

 

Naast verzorging kunt u ook steeds terecht bij mij voor advies omtrent de producten van LR, LTO3 of Organo. Ook eerste lijnshulp in het kader van schimmelnagels, ingegroeide nagels, ...