Welkom in de betoverende wereld van schoonheid van LR

LR health & beauty systems is gestart in het jaar 1985 met de productie van parfum. Op dat moment nog bijzonder kleinschalig met slechts 7 geuren. De firma noemde oorspronkelijk ook Larome doch wegens protest van een naamgenoot is de naam van de firma gewijzigd naar LR. Vandaag de dag is deze firma niet meer weg te denken in de wereld van schoonheid. Ze is dan ook marktleider in landen als Duitsland, Oostenrijk, Griekenland en Denemarken.
Vandaag heeft LR talrijke parfums waaronder enkele grote namen zoals Bruce Willis, Emma Willings, Christina Ferreira, ...die hun naam willen verbinden aan deze bijzonder kwalitatieve parfums. Eén voor één ontwikkeld en gemaakt bij de firma LR te Duitsland. Zo was hun parfum reeds meerkere keren geselecteerd voor de 'Duftstars'. 

Naast parfums voor dames en heren is er ook het gamma van de verzorging. Uniek is enerzijds het ganse Aloë vera gamma die met dezelfde Duitse kwaliteit als hun parfums is ontwikkeld en gefrabriceerd. Daarnaast is er sinds een 2-tal jaar Zeitgard. Een geïntegreerd anti-age management met dit jaar ook een Zeitgard sleeping mask. Dit innovatieve Leave-on Mask zorgt 's nachts tijdens de slaap voor een Anti-Aging effect.

Veel leesplezier!

Bekijk de webshop om op de hoogte te zijn van nieuwtjes en de promo's:

Webshop claudia voetverzorging