Aanbiedingen van maand:

Iedere maand tracht Organo enkele van hun producten wat in de verf te zetten en vooral combinatie promoten en zo kortingen te voorzien. Ook bij Organo bespaart je enorm veel als je de sets gebruikt! 

Meer info over de producten via de webshop:

https://claudiaparrot.myorganogold.com/be-nl/

 

Mei 2020:

Moederdag of Moederweek? In principe speelt het allemaal geen rol zolang je je moeder maar af en toe in de bloemetjes zet of misschien eens meer in de schijnwerpers door een fantastische verzorging van haar huid te gaan aanbieden: verzorg je mama als goud!

Een korte kennismaking: https://www.youtube.com/watch?v=18v3heNfJUU

 

Coconut oil: een  nieuwe revolutie in dagelijkse verzorging: zachte natuurlijke verzorging met een anti-bacteriële werking. Het herstelt ook het natuurlijk PH-niveau van de huid en verzorgt zo de droge huid. Meer info: https://www.purefiji.com/blog/benefits-coconut-oil/

filmpje van de Organo essential soap bar: https://www.facebook.com/OrganoEurope/videos/895092764341238/?t=2

Rode thee combo set of de King of Coffee set: 4+1 gratis

Rode thee is een lekkere milde thee met een extra zwam: cordiceps militaries die naast de werking van ganoderma (zie site) zorgt voor extra energie en positief effect op libido en rugproblemen.

King of coffee: een kwalitatieve koffie met sporen erin. De sporen zijn de krachtigste ingrediënten van de paddestoel (ook apart verkrijgbaar in tabletten). De sporen zijn een natuurlijke pijnstiller en zeer goed bij grote gezondheidsproblemen en veel pijn. 

Wat reishi voor u kan betekenen: neem contact op!

Klant worden? Dat kan en dat biedt tal van voordelen met in 1 instantie een prijsverschil van 30% en ook tal van promo's die u kan genieten. Neem gerust contact op voor meer info!

Promo pakketten OG: De inhoud varieert van maand tot maand maar met dit pakket heb je niet alleen extra gratis producten maar sowieso ook je klantenkaart zodoende je aan inkoopprijs alle producten kunt aankopen.

Brons pakket

Zilver pakket

Goud pakket