Welkom op de webshop van Claudia. Hieronder vindt je leuke ideeën voor verwenarrangementen maar u kan de producten ook apart aanschaffen. Hiervoor doe ik een beroep op de specifieke webshop van de firma: 

- Voor de gezonde koffie, thee en chocomelk en sinds recent ook huidverzorging: klik hier.

- Voor de kwalitatieve parfums en producten van aloë vera vind je meer info hier.

- Daarnaast kunt u ook de producten van Sjankara via mij aanschafffen. Een overzicht vindt u hier.

Overzicht firma's waarmee ik samenwerk voor de verwenpakketten:

hannahmakesjewels

Jolemiefotografie

Delicas

Sale!

Verwenpakket reis/zomer

€ 28,00 € 25,00
Sale!

Verwenpakket reis/zomer

€ 28,00 € 25,00

Zomertijd das genieten maar je huid heeft verzorging ook nodig. Aloë vera suncrème is die extra verzorging hiervoor. Daarnaast is het belangrijk om ook het innerlijke lichaam extra in de watten te leggen en hiervoor zit in dit pakket de groene en rode thee die je warm kan drinken maar evenzeer ook lekker fris. Ook kan je er tal van extra's aan toevoegen zoals munt, zwarte bes, citroen, limoen om het iedere keer een leuke toets te geven en vooral te genieten. Wat dat is ook zomertijd: genieten!

Meer info over aloë vera: Aloë-vera gamma

Meer info over ganoderma/theegroene thee

Meidenverwenpakket

€ 28,00

Meidenverwenpakket

€ 28,00

Met trots presenteer ik het volgende verwenpakket: 'n meidenverwenpakket. Dit is een samenwerking tussen Claudia en mijn dochter Hannah. Zij maakt leuke juweeltjes onder de vorm van oorbellen, armbanden, ... Meer info via hannahmakesjewels

Net zoals bij de andere verwenpakket wordt dit gemaakt op maat van degene die verwent dient te worden. En dit niet alleen voor de juwelen maar ook voor het gamma van Organo en/of LR. Meer info over dit gamma is dan ook te vinden die hun webshops (voor Organo kan er ook gewerkt worden met losse zakjes in plaats met een volledige doos):

-  gamma Organo

-  gamma LR

Valentijn! Da's het moment om iemand die je graag ziet eens te verwennen! En waarom niet met gezonde producten: koffie, thee, chocolade, ...of misschien met een verwenarrangemant voor de voeten...

Net zoals bij de andere verwenpakketten betreft het een samenwerking tussen Claudia en Delicas en is klant koning. Het pakket wordt gemaakt op ieders keuze en wensen. 

Verwenpakket sport

€ 28,00

Verwenpakket sport

€ 28,00

Gezond en lekker! Een verwenpakket voor iemand die graag bezig is met gezonde voeding met een knippoog naar een sporter. Dit pakket kan op aanvraag worden samengesteld en bestaat o.a. uit gezonde koffie, thee, shake, peperkoek, fruitsap, rode wijn, confituur en chocolade.