OOGX Fenix

Wat voor mij een extra maaltijd, kan voor iemand anders een vervangmaaltijd zijn.

OOGX FENIX™ is onze ‘bedrijfseigen mix’ van weiproteïne met essentiële vitamines, mineralen, vezels en exclusieve Ganoderma paddenstoelen om een heerlijke maaltijdvervangende shake voor gewichtscontrole te creëren.


Het vervangen van 2 dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een OGX FENIX™ maaltijdvervangende shake bevordert gewichtsverlies. Het vervangen van 1 dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet door een OGX FENIX™ maaltijdvervangende shake bevordert het op peil houden van het gewicht na gewichtsverlies. Dit product is niet bedoeld als enige voedingsbron en moet naast minstens één gebalanceerde maaltijd per dag gebruikt worden. Het is belangrijk om dagelijks voor voldoende vloeistofinname te zorgen. Te gebruiken als onderdeel van een gevarieerd en gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

WAT IS HET?

FENIX biedt een handige, snelle en voedzame maaltijd die je kan helpen geld te besparen en je gewicht te behouden of gewicht te verliezen. De shakemix bevat minder dan 250 kcal wanneer het volgens de instructies gemengd wordt met halfvolle melk en biedt je een gebalanceerde maaltijd. De shake bevat onze eigen ‘bedrijfseigen mix’ van proteïne, vezels en voedzame ondersteuning en brengt de Schatten van de Aarde samen in een geweldig smakende shake.

HOOFDINGREDIËNTEN

Weiproteïne – bevordert de groei en het behoud van spiermassa. Vanwege de grote hoeveelheid proteïne helpt het de eetlust onder controle te houden. Essentiele vitamines en mineralen Ganoderma paddenstoelenpoeder – de voordelen van de krachtige Ganoderma boven de beker uit laten stijgen.

GEBRUIK

Meng 1 maatlepel met 250 ml halfvolle melk. Zorg ervoor dat je deze instructies opvolgt. Geniet!

Ideetjes voor smoothies? Klik hier.