Black Iced tea organo

WAT IS HET?

Organo ™ Black Ice is een ijsthee mix in een draagbaar en handig stick-formaat om te mengen met ijswater en te genieten onderweg, altijd en overal. Organo Black Ice-thee mengsel bevat gezonde stoffen genaamd polyfenolen. Het bevat cafeïne uit guarana ter ondersteuning van alertheid en op smaak gebracht met honing extract poeder en dextrose om op natuurlijke wijze zoetheid toe te voegen. 
Deze ijsthee mix is ​​verbeterd met onze eigen exclusieve ganoderma voor een unieke nootachtige smaak en extra gezondheidsvoordelen.

BELANGRIJKSTE INGREDIENTEN

Zwarte thee - Thee is een van de meest geliefde dranken ter wereld en is de meest geconsumeerde drank na water. Studies tonen aan dat slechts 3 kopjes zwarte thee per dag voordelen kunnen hebben, waaronder het ondersteunen van een gezond hart en andere functies als gevolg van de soorten antioxidanten die in thee worden aangetroffen.

Ganoderma lucidum - ook bekend als de rode Reishi-paddestoel. De krachtcentrale van paddenstoelen wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt vanwege zijn vermogen om een ​​gezond immuunsysteem te ondersteunen, omdat het de groei van de actieve cellen van het immuunsysteem van uw lichaam kan ondersteunen.

Guarana - afkomstig van de Amazone en is een natuurlijke bron van cafeïne, het verhoogt tijdelijk de alertheid en het uithoudingsvermogen. Guarna wordt al meer dan honderd jaar in soda's en tonica in Zuid-Amerika gebruikt.

Dextrose - Een eenvoudige suiker die chemisch identiek is aan glucose (bloedsuiker) en zorgt voor een zoete smaak. Suiker bevat zowel sucrose als glucose. Het glucosedeel wordt door het lichaam gebruikt voor energie, waardoor het een uitstekende keuze is voor atleten en het hele gezin.

Honingpoeder - Voegt een vleugje honingsmaak toe aan deze heerlijke ijstheedrank.

WIST JE DAT?

Zwarte thee wordt gemaakt van de bladeren van een struik genaamd Camellia sinensis. Een proces genaamd oxidatie verandert de bladeren van groen naar een donkere bruinzwarte kleur. Oxidatie betekent dat de bladeren worden blootgesteld aan vochtige, zuurstofrijke lucht. Veel van 's werelds thee wordt gegroeid in bergachtige gebieden 3.000 - 7.000 voet boven de zeespiegel. Belangrijke theeproducerende landen zijn Argentinië, China, India, Indonesië, Japan, Kenia, Malawi, Sri Lanka, Tanzania en Taiwan.

HOE TE GEBRUIKEN

Meng de inhoud van de stick met een ijskoud water of andere dranken. Voeg citroen, limoen, munt of gember toe om uw persoonlijke toets aan deze verfrissende theedrank toe te voegen. 
Gemengd met water en invriezen om ijslollies te maken.

Meng een halve liter met een zakje (organo iced tea), citroensap of limoensap, wat stevia naar wens, ijsblokjes en klaar is kees. Een aanrader voor velen als aperitief non alcoholisch alsook bij de BBQ een super gezonde drank voor kinderen.
Wens je fruit hier aan toe te voegen volledig vrijblijvend. Hier kan je mee experimenteren.